Menu

Voorstelling

Maud Carrette (°1972) behaalde na haar studies in Nieuwen-Bosch (Latijn-Wiskunde) haar licentiaatsdiploma aan de Universiteit Gent in 1995. Maud Carrette startte onmiddellijk haar advocatuur aan de Balie te Gent en groeide uit tot een multidisciplinair kantoor, waarin principieel elk juridisch probleem, voor zowel particulieren als bedrijven kan behandeld worden. Sedert 21 december 2010 werd de BVBA Advocatenkantoor Maud Carrette opgericht, die nu gevestigd is te Machelen (Zulte). Daarnaast is Maud Carrette eveneens advocaat aan de balie te Oudenaarde, alwaar zij een bijkantoor heeft.

Het kantoor is voornamelijk gespecialiseerd in het personen- en familierecht (specifiek echtscheidingsrecht), strafrecht met inbegrip van het verkeersrecht. Zij is tevens Jeugdadvocaat, waardoor ze heel vaak met kinderpsychologie en het jeugdbeschermingsrecht wordt geconfronteerd.

Daarnaast is zij eveneens onderlegd in het vennootschaps- en handelsrecht, contractenrecht, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht en niet te vergeten het huurrecht.

Het kantoor heeft een zeer persoonlijke en individuele aanpak van ieder dossier zodat efficiëntie en kwaliteitsvolle dienstverlening centraal staat. Telkenmale wordt de uitdaging aangegaan om een gerechtelijke procedure te vermijden en te bemiddelen met de tegenpartij. Er wordt steeds proceseconomisch en kostendrukkend gewerkt. Het belang van de cliënt is het enige doorslaggevende criterium bij te nemen beslissingen.

terug naar boven

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KBO: 0832.087.378

Kantoor

Molenkouterstraat 54
9870 Machelen aan de Leie (Zulte)

Tel: 09/269.08.44

Fax: 09/225.46.58